Home

AL RUIM 50 JAAR DÉ TWEEWIELER SPECIALIST VAN DEVENTER

Bezoek ons ruim 2000m2 grote experience center

BRENG EEN BEZOEK AAN SPORT BIKES | NEXT LEVEL OP ONZE BOVENVERDIEPING

Ontdek een ruime collectie sportfietsen en fietskleding.

Kies jouw terrein

Bij Riesewijk Tweewielers zijn we gespecialiseerd in alle soorten fietsen, van stadsfiets tot mountainbike en van bakfiets tot elektrische fiets. Bekijk ons volledige aanbod en laat je inspireren en adviseren!

Gewone fietsen

Zoek je een goede stadsfiets of wil je je juist in het zweet werken op een racefiets? Wij helpen je aan een fiets op maat zodat jij zorgeloos door de stad kunt cruisen of langs de IJssel kunt racen. Voor elke fietsvoorkeur hebben wij een geschikte fiets. En natuurlijk van de beste merken als Gazelle, Koga, Sparta en Trek.

Elektrische fietsen

Liever elektrisch fietsen? Ook dan kun je bij ons je hart ophalen. Of het nou gaat om een elektrische bakfiets om je kinderen moeiteloos mee naar school te brengen, of juist een stoere elektrische mountainbike voor wat meer uitdaging. Kies uit elektrische fietsen van alle vertrouwde en bekende merken.  

[brands-slider]

Laat ons jou helpen!

De mensen van Riesewijk Tweewielers helpen je graag bij het kiezen van de juiste fiets. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring en ons ruime assortiment weten we geheid een geschikte tweewieler voor je te vinden. Of je het nou helemaal zelf wil doen, of toch liever voor een elektrische fiets gaat. Ook voor alle benodigde onderdelen en accessoires hoef je niet ergens anders naartoe. Fiets kapot? Dan repareren we ‘m ook graag voor je!

Waarom Riesewijk tweewielers

Shimano Service Center

Aandacht voor je fiets is erg belangrijk. Als Shimano Service Center zijn we bij Riesewijk Tweewielers bekend met alle fietstechnologieën, ook de allernieuwste.

Betrouwbare kwaliteit

Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? Kom bij ons langs om het te ervaren!