Nieuws / Blog

7 April – Klinkers karren met Riesewijk Social Ride

Maak je klaar voor de ultieme uitdaging op de Sallandse en Twentse klinkerwegen rondom Deventer en Rijssen met de Riesewijk Social Ride! Tijdens de vedettenweek organiseert Riesewijk’s Sport Bikes | Next Level een social ride met voorrijders op de dag van Parijs-Roubaix. Trek je wielrenschoenen aan en ga met ons mee op zondag 7 april voor een dag vol avontuur, gezelligheid, en natuurlijk heel veel klinkers en kasseien.

Programma

  • 08:30 uur: Inloop. Een warm welkom wacht op je, met tijd om je mederijders te ontmoeten en je voor te bereiden op de start.
  • 09:00 uur: Start. De pedalen gaan in beweging voor een onvergetelijke tocht door het prachtige Salland en Twente.
  • 13:00 uur: Einde. We eindigen bij De Hip op de Brink, waar we samen op een groot scherm de legendarische Parijs-Roubaix live kunnen kijken.

Over de rit

De Riesewijk Social Ride voert je over 105 km aan pittoreske, uitdagende wegen, met een mix van klinkers die onze regio rijk is.

Verschillende groepen

Wij organiseren de rit in pelotons van ongeveer 12 personen, met verschillende snelheidsgroepen om aan alle niveaus tegemoet te komen.

Verzorging onderweg

Bij Riesewijk zorgen we ervoor dat er koffie en hapjes van Irma’s Foods & Drinks voor je klaarstaan. Zo blijft je energie op peil en maken we het samen nog gezelliger.

Niet alleen fietsen…

Onze tocht eindigt gezellig bij de Hip op de Brink in Deventer, waar we met z’n allen kunnen genieten van de legendarische Parijs-Roubaix. Beleef het zinderende spektakel van deze wielerklassieker live in de Hip of lekker relaxed vanuit je eigen woonkamer. De ideale afsluiter van een dag vol fietsplezier!

Meld je aan!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en deel te nemen aan deze memorabele Social Ride? Meld je dan nu aan via de onderstaande button. Trek je racefiets uit de schuur, pomp je banden op en sluit je aan bij onze peloton voor een dag vol avontuur, sportiviteit en gezelligheid.

Wij kijken uit naar een fantastische rit samen met jou. Tot zondag 7 april!

Altijd wat sportiefs te beleven: Het laatste nieuws