Fietsen

Welke soort fiets past bij jou?

We hebben een ruime keus voor jong en oud, verschillend in functionaliteiten en behoeften.
Stadsfiets: we zijn voorzien van een ruime collectie in stadsfietsen, voor zowel dames als heren. Deze zijn ontworpen voor comfortabel woon-werkverkeer en dagelijkse ritten in de stad. Ze bieden een rechtopstaande zithouding, stevige frames en handige bagagedragers voor boodschappen en andere benodigdheden.
Elektrische fiets (E-bikes): voor wie graag een extra duwtje in de rug wil, hebben wij een selectie van elektrische fietsen of e-bikes. Deze zijn uitgerust met elektrische motoren die ondersteuning bieden bij het trappen, waardoor het gemakkelijker wordt om lange afstanden te fietsen of op heuvelachtig terrein.
Racefiets en mountainbike: voor de sportieve fietsers hebben wij racefietsen en mountainbikes. Of je nu graag snelheid wilt maken op het asfalt of off-road avonturen wilt beleven in de natuur: er zijn diverse modellen om uit te kiezen.
Kinderfiets: voor de jongere generatie fietsers bieden wij een assortiment kinderfietsen voor jongens en meisjes. Deze soort fiets is ontworpen met aandacht voor veiligheid en comfort, zodat kinderen plezier kunnen hebben tijdens het fietsen.
Hybride fiets: een hybride combineert de eigenschappen van stadsfietsen en mountainbikes, waardoor ze veelzijdig zijn voor verschillende soorten terreinen.
(Elektrische) bakfiets: ideaal voor onder andere gezinnen. Deze soort fiets combineert functionaliteit en stijl, waardoor het perfect is voor het vervoeren van bijvoorbeeld kinderen en boodschappen.

Naast deze fietsen, is ons assortiment voorzien van meer categorieën. Bekijk het gehele assortiment op onze website of kom langs bij ons in de winkel.

Accessoires voor je fiets

Naast fietsen zelf, bieden wij ook een brede keus aan accessoires en onderdelen. Dit omvat helmen, sloten, verlichting, tassen, reserveonderdelen en nog veel meer. Deze accessoires kunnen de veiligheid, functionaliteit en het comfort verbeteren.

Onderhoud en reparatie mogelijkheden voor je fiets

Wij bieden ook fietsreparatie- en onderhoudsdiensten. Je kunt bij ons terecht voor een lekke band, een algemene onderhoudsbeurt, eventuele technische problemen en nog veel meer. Het deskundige team van Riesewijk staat klaar om te helpen.

Fiets online kopen

Een fiets bestellen biedt veel voordelen. Online is het grote aanbod makkelijk te overzien en kun je filteren op de behoeften waaraan jouw fiets moet voldoen. Verken alle merken en modellen en vergelijk ze door middel van de reviews en beoordelingen van andere klanten. Jij bepaalt wanneer je op zoek gaat naar de perfecte fiets, je kan immers elk moment van de dag de webshop openen. De juiste gevonden? Laat deze rechtstreeks aan huis bezorgen, handig voor als je niet in de buurt van onze winkel woont.

Fiets kopen Deventer

Wil je liever eerst een proefrit maken? Kom langs in onze winkel in Deventer. Wij helpen je tijdens de zoektocht naar een fiets die bij jou past en voorzien je van vakkundig advies.