Persoonlijk advies

Grote voorraad

Al 50 jaar dé fietspecialist

Al ruim 50 jaar dé tweewieler specialist van Deventer

Op je fiets wil je kunnen vertrouwen en dus ook op je fietsspecialist. Of je nou een nieuwe fiets wil kopen of je eigen fiets wil laten repareren. Daarom zijn we blij dat we met Riesewijk al meer dan 50 jaar een vertrouwd gezicht zijn in de regio Deventer. En we zijn van plan dat nog vele jaren te blijven. Riesewijk Tweewielers is de winkel voor iedereen die zijn of haar fiets serieus neemt.

Voor iedereen

Bij Riesewijk Tweewielers kun je terecht voor alle soorten fietsen die je je maar kunt bedenken. Elektrische bakfiets om de kinderen naar school te brengen? Een stevige maar vederlichte gravelbike om de natuur mee te ontdekken? Je vindt ze bij ons, net als je oude vertrouwde stadsfiets of de eerste kinderfiets met zijwieltjes.

Profile Riesewijk werd Riesewijk Tweewielers

Misschien ken je ons nog als Profile Riesewijk, maar begin 2023 is Profile Riesewijk overgenomen door Wilco Wolterink. Dat dit niks verandert aan de betrouwbaarheid en het vertrouwde gevoel bij klanten dat is wel gebleken. Kom zelf langs in ons 2000m2 grote experience center aan de Essenstraat om het bewijs te zien.

Waarom Riesewijk tweewielers

Shimano Server Center

Aandacht voor je fiets is erg belangrijk. Als Shimano Service Center zijn we bij Profile Riesewijk bekend met alle fietstechnologieën, ook de allernieuwste.

Betrouwbare kwaliteit

Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats.

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? Kom bij ons langs om het te ervaren!