Over Riesewijk

Al ruim 50 jaar
dé tweewieler specialist van Deventer

Op je fiets wil je kunnen vertrouwen en dus ook op je fietsspecialist. Of je nou een nieuwe fiets wil kopen of je eigen fiets wil laten repareren. Daarom zijn we blij dat we met Riesewijk al meer dan 50 jaar een vertrouwd gezicht zijn in de regio Deventer. En we zijn van plan dat nog vele jaren te blijven. Riesewijk Tweewielers is de winkel voor iedereen die zijn of haar fiets serieus neemt. 

Wil je een afspraak plannen voor reparatie of onderhoud? Bel dan naar: 0570-677750 of lees meer over fietsreparatie op onze werkplaatspagina.

Servicebus bij fietsreparatie van Riesewijk Tweewielers Deventer

​Voor iedereen

Bij Riesewijk Tweewielers kun je terecht voor alle soorten fietsen die je je maar kunt bedenken. Elektrische bakfiets om de kinderen naar school te brengen? Een stevige maar vederlichte gravelbike om de natuur mee te ontdekken? Je vindt ze bij ons, net als je oude vertrouwde stadsfiets of de eerste kinderfiets met zijwieltjes.

Profile Riesewijk werd Riesewijk Tweewielers

Misschien ken je ons nog als Profile Riesewijk, maar begin 2023 is Profile Riesewijk overgenomen door Wilco Wolterink. Dat dit niks verandert aan de betrouwbaarheid en het vertrouwde gevoel bij klanten dat is wel gebleken. Kom zelf langs in ons 2000m2 grote experience center aan de Essenstraat in Deventer om het bewijs te zien.

Over Riesewijk

Adri

Over Riesewijk

Ali

Over Riesewijk

Sedat

Over Riesewijk

Jan

Over Riesewijk

Kelly

Over Riesewijk

Luuk

Over Riesewijk

Marieke

Over Riesewijk

Niels

Over Riesewijk

Joni

Over Riesewijk

Timo

Over Riesewijk

wilma

Over Riesewijk

Wouter

Over Riesewijk

Gerard

Over Riesewijk

Bert

Over Riesewijk

Ivor

Waarom Riesewijk Tweewielers

Shimano Service Center

Aandacht voor je fiets is erg belangrijk. Als Shimano Service Center zijn we bij Riesewijk Tweewielers bekend met alle fietstechnologieën, ook de allernieuwste.

Betrouwbare kwaliteit

Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats

Alleen de beste fietsmerken

Ontdek een zorgvuldig geselecteerd assortiment fietsen van alleen de beste merken. Wij verkopen enkel producten waar we volledig achter staan en die we zelf ook zouden kiezen.