Werkplaats

Maak kennis met onze werkplaats

Maak je geregeld lange fietstochten op je trekkingfiets of gebruik je je e-bike of stadsfiets vrijwel dagelijks om op je werk te komen? Dan het is belangrijk om aandacht te besteden aan het onderhoud van je fiets.

Hier kun je zelf al een hoop voor doen, maar door je fiets af en toe door ons te laten checken weet je zeker dat je het maximale eruit haalt. Als Shimano Service Center zijn we bij Riesewijk Tweewielers bekend met alle fietstechnologieën, ook de allernieuwste.

We helpen je graag verder en geven je fiets de professionele aandacht die nodig is én net een beetje meer.

werkplaats

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers niet hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te waarborgen voert Shimano regelmatig controles uit.

Betrouwbare kwaliteit

Na een servicebeurt bij Riesewijk Tweewielers ben je ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van bekende merken als Shimano, Magura en Bosch die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.

 Maak een afspraak bij onze werkplaats

Let op: Wegens grote drukte zitten we voor geplande werkzaamheden enige tijd vol. We proberen echter altijd tijd vrij te houden voor kleine reparaties. Neem telefonisch contact met ons op via 0570-677750 om een afspraak te plannen, zodat we je snel weer op weg kunnen helpen.

Voor de afdeling Sport Bikes | Next Level kun je telefonisch een afspraak plannen via: 0570-652372.

werkplaats