Moederfiets

Actieve filters
Prijs
Voorraad

Ben je een actieve moeder en op zoek naar een fiets om jouw dagelijkse ritten gemakkelijker te maken? Dan is een elektrische moederfiets iets voor jou! We hebben verschillende opties in ons assortiment die niet alleen praktisch zijn, maar ook een lust voor het oog. Ontdek de voordelen en onze topmerken.

Toont alle 4 resultaten

 • Cortina E-U4 Family Moederfiets RB7 FM 36v 2022

  Cortina E-U4 Family Moederfiets SportDrive

  2.099,00
 • Gazelle Bloom Moederfiets Electrisch

  Gazelle Bloom Moederfiets Elektrisch

  2.699,00
 • Cortina E-Common Family Bosch ActiveLine+ 2023

  Cortina E-Common Family Bosch ActiveLine+

  2.849,00
 • Gazelle Bloom C380 Moederfiets

  Gazelle Bloom C380 Moederfiets

  2.999,00

Voordelen van een elektrische moederfiets

Een elektrische moederfiets biedt talloze voordelen die het dagelijks leven makkelijker én comfortabeler maken. Door de elektrische ondersteuning kun je moeiteloos de tegenwind trotseren en is een heuvelachtig terrein geen probleem.

Een elektrische fiets voor mama maakt het vervoeren van de kleintjes gemakkelijker. Daarnaast biedt het rekje voor op de fiets plek voor extra bagage zoals boodschappen of sporttassen van de kinderen. Natuurlijk kan hier ook een mand of krat op geplaatst worden, om het vervoeren van bagage nog makkelijker te maken.

Verschil elektrische fiets en elektrische moederfiets

Het belangrijkste onderscheid tussen een gewone elektrische fiets en een moederfiets elektrisch zit in de functionaliteit en de extra’s die een moederfiets biedt. De mamafiets elektrisch is speciaal ontworpen met het oog op het gemak van de moeder. Ze hebben een comfortabel zadel en extra bagageruimte.

Ons assortiment elektrische moederfiets

Ons assortiment in elektrische moederfietsen is speciaal samengesteld om moeders te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten. Of je nu de kinderen naar school brengt of boodschappen doet: je kunt vertrouwen op je moederfiets. We bieden verschillende modellen en kleuren, zodat je de perfecte elektrische fiets vindt die bij jouw stijl en behoeften past.

Topmerken elektrische moederfiets

In ons assortiment vind je elektrische moederfietsen van Gazelle en Cortina. Beide merken bieden hoogwaardige fietsen met uitstekende prestaties en comfort. Het uiteindelijke verschil hangt af van jouw voorkeuren op het gebied van ontwerp en budget.

 • Gazelle elektrische moederfiets: ze zijn ontworpen met de nadruk op comfort en stabiliteit. Het stevige frame met lage instap maakt het op- en afstappen gemakkelijker, zelfs met kinderen aan boord. De dubbele standaard zorgt voor stevigheid terwijl er een kindje voor of achterop zit. De fietsen worden geleverd met hoogwaardige elektrische aandrijfsystemen die zorgen voor soepele ondersteuning tijdens het fietsen.
 • Cortina elektrische moederfiets: deze fietsen zijn trendy en modern. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de fiets kan aanpassen aan jouw stijl. Daarnaast biedt het merk verschillende modellen, waardoor er altijd een aansluit op jouw behoeften. Ook bij de Cortina fietsen zorgt de dubbele standaard voor stabiliteit. Daarnaast beschikt de fiets over meerdere versnellingen en goede remschijven. Het wordt aangedreven door een krachtig en betrouwbaar elektrisch aandrijfsysteem. Dit zorgt voor moeiteloze ondersteuning tijdens het fietsen, zelfs met extra gewicht aan boord.

De beste elektrische moederfiets bij Riesewijk Tweewielers

Een elektrische moederfiets maakt de dagelijkse ritten gemakkelijker, óók met boodschappen en kinderen voor óf achter op. De beste optie bepaal jij zelf. Bekijk ons assortiment eenvoudig online of kom langs bij Riesewijk Tweewielers in Deventer voor persoonlijk advies van onze experts.

Voor meer informatie over onze producten, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.