Trek

Trek fiets

Onder onze zorgvuldig geselecteerde merken valt Trek: een fietsmerk met hoogwaardige fietsen die innovatie en prestatie combineren. Of je nu een enthousiaste wielrenner bent of geniet van ruige paden: een Trek fiets voldoet aan jouw behoeften.

De specialiteiten van een Trek fiets

Een Trek fiets onderscheidt zich van andere sportfietsen door een combinatie van innovatieve technologie, commitment aan kwaliteit en duurzaamheid. Het merk heeft veel verschillende modellen ontworpen voor verschillende soorten fietsers en disciplines. Hier zijn enkele punten waarop Trek fietsen uitblinkt:

  • Innovatieve technologie: Trek investeert in onderzoek en ontwikkeling, wat resulteert in geavanceerde technologieën zoals het IsoSpeed decouplersysteem. Dit absorbeert trillingen van de weg zonder in te leveren op de efficiëntie van de fiets. Het zorgt voor een comfortabelere rit, ook bij lange afstanden
  • Kwaliteit en duurzaamheid: Trek gebruikt hoogwaardige materialen voor de constructie van hun frames zoals OCLV Carbon en Alpha Aluminum. Dit zorgt niet alleen voor lichtgewicht en duurzame fietsen, maar ook voor optimale prestaties. Hun fietsen ondergaan strenge tests om te verzekeren dat ze de uitdagingen van zowel competitieve sporten als dagelijks gebruik aankunnen. Daarnaast is duurzaamheid ook een belangrijk aspect tijdens de productieprocessen.
  • Breed assortiment: bij Riesewijk bieden we een uitzonderlijk breed assortiment aan Trek fietsen zoals racefietsen, gravelbikes en all terrain bikes. Dit zorgt ervoor dat er voor elke soort fietser een geschikte Trek fiets te vinden is.
  • Community: Trek staat bekend om zijn ondersteuning in de fietssport. Ze sponsoren professionele teams en evenementen, maar bieden ook programma’s en middelen voor lokale fietsgemeenschappen. Dit toont de toewijding aan het verbeteren van de fietssport en het ondersteunen van fietsers op alle niveaus.

Een Trek fiets van Riesewijk Tweewielers

Op zoek naar een Trek fiets? Bij Riesewijk Tweewielers bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment, waaronder:

  • Racefietsen: deze fietsen zijn ontworpen voor snelheid en efficiëntie. Ze zijn lichtgewicht en hebben een aerodynamische houding. Dit is ideaal voor wielrennen en lange afstanden op hoge snelheden. Met zo’n Trek racefiets kun je deelnemen aan racewedstrijden of lange toertochten.
  • Gravelbikes: Treks gravelbikes zijn ontworpen voor veelzijdigheid en comfort op zowel onverharde wegen als asfalt. Met deze fietsen kun je deelnemen aan gravelraces, lange afstandstochten over gemengd terrein of simpelweg genieten van de vrijheid om overal te fietsen waar je maar wilt.
  • All terrain bikes/mountainbikes: Treks mountainbikes zijn gemaakt voor ruw terrein en off-road paden. Ze hebben robuuste frames en geavanceerde veringssystemen om de ruwste trails aan te kunnen. Deze fietsen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar avontuur buiten de gebaande paden.

Bekijk al onze fietsmerken eenvoudig via onze website.

Een Trek fiets kopen bij Riesewijk Tweewielers

Riesewijk Tweewielers staat synoniem voor deskundig advies en een persoonlijke service. Als je op zoek bent naar een Trek fiets dames of een herenmodel, ben je natuurlijk welkom in onze winkel in Deventer. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets die goed aansluit bij jouw behoeften en levensstijl.