Nieuws / Blog

E-bike test event

E-Bike test event bij Riesewijk Tweewielers: Ontdek de beste e-bikes van Specialized, Trek en Gazelle!

Van 6 tot en met 8 juni is het zover: het e-bike test event bij Riesewijk Tweewielers! Drie dagen lang heb je de unieke kans om de nieuwste en beste e-bikes van topmerken Specialized, Trek en Gazelle uit te proberen. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele stadsfiets, een robuuste mountainbike of een snelle racefiets, dit is het moment om je droom e-bike te vinden en te testen.

Waarom een e-bike test event?

E-bikes winnen aan populariteit en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Ze bieden de perfecte combinatie van traditioneel fietsen en elektrische ondersteuning, waardoor je langere afstanden kunt afleggen zonder volledig uitgeput te raken. Daarnaast zijn e-bikes een milieuvriendelijk alternatief voor de auto en bieden ze een geweldige manier om fit en actief te blijven. Maar met zoveel keuzes op de markt, kan het moeilijk zijn om de juiste e-bike te vinden. Daarom organiseert Riesewijk Tweewielers dit speciale test event, exclusief voor e-bikes.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het e-bike test event kun je de nieuwste modellen van Specialized, Trek en Gazelle uitgebreid testen. Elke e-bike heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, en dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om ze allemaal te vergelijken en te ontdekken welke het beste bij jouw rijstijl en behoeften past.

  • Specialized: Bekend om hun hoogwaardige prestaties en innovatieve technologie. Probeer de Vado SL, een superlichte e-bike voor iedereen die soms een beetje ondersteuning wenst, of ga voor de Vado 5.0 met een riemaandrijving en automatisch schakelen. Perfect voor zowel dagelijkse ritten als avontuurlijke tochten.
  • Trek: Ontdek alle District+ modellen, fantastische stadsfietsen die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk fietst of een ontspannen rit door de stad maakt, deze e-bikes bieden comfort en betrouwbaarheid.
  • Gazelle: Ideaal voor woon-werkverkeer en lange fietstochten. Test de Eclipse, met bekroond design en sportieve fietshouding, of ga voor de Gazelle Grenoble, een stabiele alleskunner met een comfortabele zithouding.

Praktische informatie

  • Wanneer: 6, 7 en 8 juni
  • Waar: Riesewijk Tweewielers
  • Tijd: Van 8:00 uur tot 18:00 uur op donderdag en vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 17:00

Mis deze kans niet om de nieuwste e-bikes van Specialized, Trek en Gazelle uit te proberen en de perfecte fiets voor jouw behoeften te vinden. Kom naar het e-bike test event bij Riesewijk Tweewielers en ontdek hoe leuk en veelzijdig fietsen kan zijn met een e-bike. Tot ziens bij Riesewijk Tweewielers!

Altijd wat sportiefs te beleven: Het laatste nieuws