Nieuws / Blog

Interview met Ivor

Interview met Ivor, onze nieuwe aanwinst bij Riesewijk Tweewielers!

Sinds een aantal weken hebben we ons team verder uitgebreid met de komst van Ivor. Met zijn komst kunnen we nog meer klanten helpen met fietsreparaties en een betere planning realiseren. Met 16 jaar ervaring in de fietsenbranche is Ivor een echte vakman. Hij is onlangs bij ons begonnen en we willen hem graag aan jullie voorstellen.

Kun je iets over jezelf vertellen, Ivor?

“Ik wist al heel snel dat ik iets in de horeca of fietsen wilde doen als jonge jongen. Ik heb twee jaar in de horeca gewerkt als kok, omdat ik van koken hou. Maar ik vond het toch te druk en niet helemaal mijn ding. Daarna ben ik de opleiding voor fietstechnicus gaan doen. Na afronding van deze studie besloot ik door te studeren voor technisch leidinggevende en retailmanager. Tijdens het studeren werkte ik in een werkplaats. Toen ik 18/19 jaar was, begon ik in een fietsenwinkel in Enschede als verkoopmedewerker. Daar heb ik veel geleerd, vooral door klanten te helpen en veel afwisseling te ervaren.”

Wat kun je ons vertellen over je vorige werkervaring?

“Drie jaar geleden kwam Leenders in Hengelo op mijn pad. Ze waren bezig met een verbouwing en uitbreiding van de winkel. Ik werd gevraagd om daar te komen werken en na een dag meelopen beviel het me goed. Ik heb daar drie jaar gewerkt als hoofd van de werkplaats. We hadden twee werkplaatsen: een voor reparaties en een voor nieuwe fietsen. Ik was grotendeels verantwoordelijk voor de werkplaats waar de nieuwe fietsen werden gemonteerd.”

Hoe ben je bij Riesewijk Tweewielers terechtgekomen?

“Via via ben ik bij Wilco uitgekomen en Riesewijk sprak mij erg aan. Ik kende Riesewijk al en het had altijd een bepaalde uitstraling en merken waar ik graag mee wilde werken. Wilco’s visie sluit ook aan bij die van mij, we liggen op dezelfde lijn. Daarom heb ik de stap gemaakt naar Riesewijk.”

Hoe bevallen de eerste weken bij Riesewijk Tweewielers?

“De eerste weken zijn superleuk geweest. Het team en de collega’s zijn geweldig. We gaan er echt iets moois van maken. We zijn hier bezig om Riesewijk van versie 1.0 naar 2.0 te brengen, toekomstgericht. Mijn visie en kennis sluiten goed aan bij wat hier al is. Samen met het enthousiaste team gaan we iets bijzonders neerzetten. Elke dag is anders in een fietsenwinkel en ik kan goed sparren met mijn collega’s en Wilco. Onze ideeën komen goed overeen en we zitten op hetzelfde spoor. Als je een pad inslaat met z’n allen, wil je ook dat iedereen dezelfde kant op kijkt, en dat is hier echt zo.”

We zijn erg blij om Ivor in ons team te hebben en kijken ernaar uit om samen met hem Riesewijk Tweewielers naar een hoger niveau te tillen. Kom gerust langs om kennis te maken en ervaar onze service zelf!

Altijd wat sportiefs te beleven: Het laatste nieuws