Nieuws / Blog

Beleef het avontuur van Riesewijk’s Sterrato Sallandia

Beleef het avontuur van Riesewijk’s Sterrato Sallandia

Sterrato Sallandia komt terug op 6 oktober! Beleef een spectaculaire graveltocht over de adembenemende paden van Salland. Start en finish bij Riesewijk Tweewielers en ontdek het betoverende coulissenlandschap. Geniet van rustieke boerderijen, bijzondere bosjes, prachtige flora en fauna, en unieke landschapselementen, met de historische Hanzestad Deventer dichtbij.

Prachtige routes en topverzorging

De Sterrato Sallandia gravelride biedt routes van 40 en 80 km, die je kunt combineren tot 120 km. Na 40 km staat een verzorgingspost met lekkere hapjes, drankjes en een toilet klaar. De finish is een feestje op ons gezellige evenemententerrein.

Feest op het evenemententerrein

Het evenemententerrein biedt alles wat je nodig hebt: heerlijke catering, live muziek, biertafels, banken en een landelijke sfeer. Voor de kleintjes is er een leuk loopfietsen parcours en meer.

Gezellige nazit

Na de tocht wacht een gezellige nazit met twee consumpties, een heerlijke hamburger (ook vegetarisch) en een herinnering aan Riesewijk’s Sterrato Sallandia. Dit alles is bij de prijs inbegrepen.

Inschrijvingskosten

Voorinschrijving kost € 17,50 (NTFU-leden betalen € 15,-) en € 20,- op de dag zelf.

Doe mee en beleef op 6 oktober een onvergetelijke gravelride door het prachtige Sallandse landschap, met volop gezelligheid voor jong en oud!

Riesewijk Magazine mei 2024

Altijd wat sportiefs te beleven: Het laatste nieuws