Nieuws / Blog

Speciale voorjaarsopruiming op 19 april 2024

Het is tijd om plaats te maken voor de nieuwste collectie! Daarom nodigen we je van harte uit op vrijdag 19 april voor onze speciale voorjaarsopruiming. Kom langs tussen 08:00 en 20:00 uur en geniet van een dag vol ongekende aanbiedingen en leuke extra’s!

Onweerstaanbare deals bij Riesewijk Tweewielers:

  • E-bikes: Profiteer van 25% korting op verschillende topmodellen van merken als Victoria en Huyzer, alsook op diverse andere uitlopende modellen. Let op: deze aanbieding geldt zonder mogelijkheid tot inruil.

Speciale aanbiedingen bij Sport Bikes | Next Level:

  • 2 Halen, 1 Betalen: Scoor een ongelooflijke combi-korting met onze actie op diverse Shimano schoenen en BBB helmen. Koop een paar schoenen en krijg een BBB helm gratis, of andersom! Deze aanbieding is geldig op alle voorradige modellen.
  • Kleding en accessoires: Ontdek geselecteerde items uit de collectie sportkleding van Shimano, Craft, en BBB, inclusief BBB brillen. Scoor vier van deze artikelen voor slechts €100. Dit is de perfecte kans om je sportuitrusting voordelig te vernieuwen!
  • Sportfietsen: Geniet van 25% korting op alle uitlopende sportfietsmodellen van Cube.

Ook tijd voor pizza!

Tijdens de voorjaarsopruiming staat er een pizzakraam klaar waar je kunt genieten van een heerlijke punt pizza. Perfect voor een gezellige pauze tussen het shoppen door!

Mis het niet!

Zorg dat je erbij bent op vrijdag 19 april om de beste deals van het seizoen te scoren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen de perfecte deal te vinden!

Altijd wat sportiefs te beleven: Het laatste nieuws