Persoonlijk advies

Grote voorraad

Al 50 jaar dé fietspecialist

Tourfiets

Resultaat 1–12 van de 29 resultaten wordt getoond

Voordelen van een elektrische tourfiets

Een elektrische tourfiets is speciaal ontworpen voor langere afstanden. Ze bieden nét iets meer comfort en stabiliteit dan een gewone elektrische fiets. Door de krachtige motor en batterij, kun je zonder enig probleem heuvelachtige wegen betreden.

Met de elektrische trapondersteuning rijd je fietstochten zonder vermoeid te raken, maar toch blijf je in beweging. Daarnaast is het natuurlijk een vervoermiddel dat goed is voor het milieu.

Ons assortiment elektrische tourfiets

Elke elektrische tourfiets in ons assortiment voldoet aan de meest voorkomende eisen en behoeften. We bieden diverse modellen van verschillende topmerken.

Elektrische tourfiets dames en heren

Bij ons vind je meerdere modellen. Zo is er ook verschil in een elektrische tourfiets heren óf dames. Onze herenmodellen zijn robuust en krachtig, terwijl de damesmodellen zijn ontworpen met oog voor detail en stijl. Beiden voorzien van de essentiële opties van een elektrische tourfiets.

Topmerken elektrische tourfiets

In ons assortiment vind je verschillende topmerken.

  • Batavus: het Nederlandse fietsmerk Batavus bestaat al meer dan 100 jaar. Het staat bekend om zijn brede assortiment fietsen. De fietsen van dit merk zijn erg populair vanwege hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en comfortabele rijervaring.
  • Gazelle: Gazelle is een ander prominent Nederlands fietsmerk dat teruggaat tot 1892. De fietsen van dit merk staan bekend om hun elegantie, stijl en hoogwaardige afwerking. Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd dankzij de soepele rijervaring en innovatieve technologieën.
  • Sparta: Sparta is opgericht in 1917 en is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Ze combineren de geavanceerde technologieën met moderne ontwerpen. De fietsen van dit merk staan bekend om de krachtige motoren en de gebruiksvriendelijke functies.

Elektrische tourfiets voor elk budget

Wij bieden verschillende tourfietsen voor diverse prijzen. Het verschil in prijs is afhankelijk van het aantal geavanceerde functies, de diverse componenten en de afwerking van de fiets.

Daarnaast variëren de prijzen van een elektrische tourfiets per merk, model en de extra functies die je kiest. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets binnen jouw budget. Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen en beschikbaarheid.

Vind je elektrische tourfiets bij Riesewijk Tweewielers

Op zoek naar de beste elektrische tourfiets voor lange afstanden? Koop je fiets bij Riesewijk Tweewielers eenvoudig online via onze webshop of kom langs in onze winkel in Deventer voor persoonlijk advies.