Persoonlijk advies

Grote voorraad

Al 50 jaar dé fietspecialist

Tassenset Vaude Aqua Back

150,00

Zoek je een ruime en betrouwbare manier om jouw spullen mee te nemen op fietsavonturen? Ontdek de praktische Vaude Aqua Back tassenset in de vrolijke kleur Parrot Green. Met een breedte van 19 cm, een hoogte van 37 cm en een lengte van 33 cm, biedt deze set een totale inhoud van maar liefst 48 liter. Ideaal voor dagtochten of meerdaagse reizen. De tassen sluiten met een handige rolsluiting, waardoor jouw spullen altijd droog en veilig blijven, wat het weer ook wordt. Pak je gear en ga eropuit met deze stijlvolle en functionele fietstassen.

Uitverkocht

Stel je eens voor: je bent op weg naar je werk of je plant een weekendje weg met de fiets. Wat je ook doet, de Tassenset Vaude Aqua Back in die frisse Parrot Green kleur maakt je rit niet alleen praktischer, maar ook stijlvoller. Met een breedte van 19 cm, een hoogte van 37 cm en een lengte van 33 cm, heb je genoeg ruimte om al je spullen mee te nemen zonder dat het je bewegingsvrijheid beperkt.

Deze tassen bieden samen een royale inhoud van 48 liter, perfect voor die boodschappen, sportkleding of kampeerspullen. En je hoeft je geen zorgen te maken over het weer, want de rolsluiting zorgt ervoor dat alles droog blijft, wat er ook uit de lucht valt. Bovendien maken de makkelijk hanteerbare sluitingen het openen en sluiten van de tassen een fluitje van een cent.

En denk eens aan de blikken die je gaat vangen met die levendige kleur groen! Het is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een fashion statement op twee wielen. Of je nu een familie-uitje plant of jezelf uitdaagt op sportief terrein, deze tassenset bewijst dat snelheid en gemak samengaan met stijl en functionaliteit.

Dus ga je voor een duurzame keuze die je dagelijkse routine of je avontuurlijke uitstapjes een boost geeft? Kies dan voor de Vaude Aqua Back Tassenset en maak van elke fietstocht een plezierige én stijlvolle ervaring.

Merk

Vaude

Color

Parrot Green

Size

48L

Breedte in cm

19

Hoogte in cm

37

Lengte in cm

33

Inhoud in liter

48

Sluiting

Rolsluiting

kleur

Parrot Green