Yepp Original achterzitje Maxi drager

Yepp Original achterzitje Maxi drager

Zorgeloos op pad met je kleintje? Dat kan met het Yepp Original achterzitje Maxi drager, waarbij veiligheid voorop staat. Met de 5-punts veiligheidsgordel zit jouw kind stevig en veilig vast, zodat je samen ontspannen kunt genieten van elke fietstocht. Bovendien voldoet dit zitje aan alle veiligheidsnormen, wat betekent dat je met een gerust hart de weg op kunt. Het gemak van installatie maakt dit zitje een favoriet voor zowel dagelijkse ritjes als avontuurlijke uitstapjes. Kies voor zekerheid en comfort met dit achterzitje, zodat jullie samen de wereld kunnen verkennen.

169,95

Artikelnummer: GMGY211 Categorieën: , ,

Stel je voor, jij en je kleintje, samen op avontuur met de fiets, terwijl jouw kindje comfortabel en veilig achterop zit. Dat is precies het gevoel dat het Yepp Original achterzitje Maxi drager biedt. Met zijn moderne design niet alleen een lust voor het oog, maar ook een vesting van veiligheid voor je meest kostbare bezit.

Dankzij de 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje stevig vast. Het is net zo veilig als het klinkt, want deze gordel zorgt ervoor dat je kind niet zomaar kan verschuiven of uit het zitje kan vallen. En je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde veiligheidsnormen; dit zitje voldoet aan alle veiligheidsstandaarden die je als ouder zou wensen.

Het design van het achterzitje is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het past perfect bij de uitstraling van jouw fiets en voegt een extra dimensie toe aan je rijervaring. Het is een fluitje van een cent om het zitje te monteren, dus je bent zo weg voor een ritje.

Zie je het al voor je? De wind door jullie haren, de zon op jullie gezichten en een glimlach op het gezicht van je kind. Dat is wat het Yepp Original achterzitje Maxi drager voor jullie in petto heeft. Dus waar wacht je nog op? Maak die fietstochten onvergetelijk en zorg tegelijkertijd voor de beste bescherming voor je kind.

Extra informatie

Color

Blauw/zwart, Bruin, Ocean, Wit, Zilver/Zwart, Zwart

Max. gewicht kind

22 kg

Gewicht

3.8 kg

Veiligheidsgordel

5-punts

Voldoet aan de veiligheidsnormen

Ja

Andere mensen bekeken ook:

 • Procaliber 8 29 Plasma Grey Pearl

  Procaliber 8 29 Plasma Grey Pearl

  1.499,00
 • Procaliber 6 Viper Red/Crimson

  Procaliber 6 Viper Red/Crimson

  1.299,00
 • Gazelle Grenoble C8 H61 400Wh (2020) 10223km

  Gazelle Grenoble C8 H61 400Wh (2020) 10223km

  1.649,00
 • Cortina Mozzo ND7 Belt

  Cortina Mozzo ND7 Belt

  1.199,00