Yepp Original voorzitje Mini

Yepp Original voorzitje Mini

Stel je voor, jij en je kleine avonturier, samen de wereld verkennen op je fiets. Met het Yepp Original voorzitje Mini kan dat op een veilige en comfortabele manier. Dit zitje is uitgerust met een 5-punts veiligheidsgordel, zodat je kindje stevig en veilig zit. En maak je geen zorgen, het voldoet aan alle veiligheidsnormen, wat betekent dat zowel jij als je passagier zonder zorgen kunnen genieten van elke fietstocht. Het is gemakkelijk in gebruik en jouw kleine medefietser zit altijd goed zichtbaar voor je, wat het fietsplezier alleen maar vergroot.

99,95109,95

Artikelnummer: GMGY101 Categorieën: , ,

Stel je voor, je rijdt door de stad met jouw kleintje veilig voorop in het stijlvolle Yepp Original Mini voorzitje. Het moderne design is niet alleen een lust voor het oog, maar ook ontworpen met het oog op jouw gemak en de veiligheid van je kind. Met zijn vijfpunts veiligheidsgordel weet je zeker dat jouw avonturier stevig en comfortabel zit tijdens elke fietsrit.

Veiligheid voorop: De Yepp Original Mini voldoet aan strenge veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. De vijfpunts veiligheidsgordel zorgt ervoor dat je kindje altijd goed vastzit, terwijl het zachte schoudermateriaal irritatie voorkomt en comfort biedt.

De details van het Yepp Original Mini voorzitje maken het tot een onmisbaar item voor elke fietstocht:

  • Een eigentijds uiterlijk dat bij elke fiets past
  • Een comfortabele zitting die avonturen voor zowel jou als je kind leuk maakt
  • Eenvoudige installatie, zodat je meer tijd overhoudt voor leuke dingen

Of je nu een snelle boodschap doet of een ontspannen fietstocht maakt, de Yepp Original Mini maakt elke rit veilig en stijlvol. Zorg dat je niet mist wat deze must-have voor jou en je kind kan betekenen!

Extra informatie

Color

Blauw/zwart, Bruin, Ocean, Oranje/Zwart, Wit, Zilver/Zwart, Zwart

Max. gewicht kind

15 kg

Gewicht

3.5 kg

Veiligheidsgordel

5-punts

Voldoet aan de veiligheidsnormen

Ja